Menu Redigo Uw voordeel Het collectief

Redigo Inkoopbureau

Redigo is het inkoopbureau voor bedrijven die de indirecte bedrijfskosten willen verlagen. Door deel te nemen aan het collectief realiseert u eenvoudig een jaarlijkse besparing. Waarom krijgt Redigo wel betere inkoopcondities dan u zelf? Omdat Redigo u vertegenwoordigt in het collectief. Een collectief van bedrijven heeft een betere onderhandelingspositie bij leveranciers. Maar dat hoeven wij u niet te vertellen. Wij zijn als het ware uw inkoopafdeling. Vanzelfsprekend waarborgen wij de kwaliteit van de leveranciers. Hierdoor besparen wij u ook nog eens veel tijd met zoeken naar geschikte leveranciers, dus wat houdt u nog tegen?

Geen abonnementskosten

Om gebruik te maken van de diensten van Redigo kunt u zich eenvoudig aanmelden. U betaalt geen jaarlijkse bijdrage. Alle gerealiseerde besparingen komen dus volledig bij u terecht. Hiermee onderscheiden wij ons van andere inkoopbureaus.

Persoonlijk contact

Laat uw gegevens achter in een mail dan nemen wij graag contact met u op voor een vrijblijvende inventarisatie betreffende uw voordeel.
Inkoopbureau Redigo
Reindonckweg 15
5976 PK Kronenberg
077-2600086
info@redigo.nl
www.redigo.nl

Linkedin